Найкращі варіанти підробітку

Тема: Робота  |   Дата: 14.04.2022

Де знайти підробіток онлайн? Де та як можна найкраще застосувати свої навички, щоб покращити фінансове становище? Jooble, один із найбільших платформ із пошуку роботи, підготував для вас невелику підбірку варіантів, де, як і ким можна влаштуватися на додаткову роботу.

Біржі для виконання доручень і завдань

Розпочати пошук можна з різноманітних онлайн-бірж, де користувачі розміщують нескладні рутинні завдання. Серед них можна знайти такі, як “вигуляти собаку”, “залишити коментарі під відео”, “протестувати мобільний додаток та оцінити його”, “написати текст виступу” тощо. Платформ із подібними запитами досить багато. Наприклад, є такі, де необхідно виключно залишати відгуки на продукцію, тестувати сайти та програмне забезпечення, виконувати академічні роботи тощо. Найпопулярнішими в Україні є сайти Кабанчик, Earningcash, Amazon Mechanical Turk тощо. Попри те, що вони не пропонують карколомний заробіток, усе ж за бажання, можна з легкістю розшити свої джерела доходів. Пошукайте схожі платформи та перевірте правила роботи на них. Детально розгляньте, як виводити кошти, чи потрібно для цього заводити спеціальні електронні гаманці тощо. Біржі завдань – це хороший стартовий варіант.



Робота в інтернет-магазинах

Якщо вам подобається спілкування з людьми й ви володієте на базовому рівні володієте комп’ютером і програмами на смартфоні, можна спробувати себе в якості адміністратора онлайн-магазину. Вам необхідно буде спілкуватися з клієнтами, допомагати у виборі продукції, відправляти посилки, оброблювати скарги, приймати платежі, уточнювати цінову політику, слідкувати за оновленням асортименту тощо. Серед головних навичок, які для цього потрібні, є уміння знаходити спільну мову з людьми, терплячість та готовність до діалогу. Якщо ці якості вам притаманні, сміливо пробуйте себе в цій галузі. Адміністратори онлайн-магазинів також мають оперативно відповідати на запити та допомагати клієнтам при виборі товару. Вони мають гарно розбиратися в асортименті.



Дропшипінг

Модне слово “дропшипінг” означає, що ви виступаєте посередником між виробником чи постачальником продукції та кінцевим покупцем. Вашою головною роботою є знаходження нових клієнтів. Чим більше покупців вдалося знайти, тим краще для вашого доходу. Таким чином, ви фактично продаєте товар, не маючи його фізично. Ви виконуєте завдання з розширення клієнтської бази, а виробник займається виключно виготовлення і доставкою продукції. Наприклад, у вас з’явився клієнт, він оформлює у вас замовлення та оплачує його. Гроші йдуть постачальнику, ви ж отримуєте надбавку. Далі компанія виробляє необхідний товар і напряму надсилає його замовнику. Для успішного старту в галузі необхідно ознайомитися з нішами та визначитися, яка з них вам найбільше до вподоби. Далі слід налагодити зв’язок з постачальниками та завести повноцінну бізнес-сторінку. Фахівці також виділити кошти і на рекламу, оскільки саме вона дозволить пришвидшити пошук нових клієнтів та бізнес-партнерів.

Варіантів для додатково заробітку існує чимало. Вирішіть для себе, чим саме ви хочете займатися та скільки часу готові на це витрачати.



Поделитесь информацией в соцсетях
Зарегистрируйте свою компанию на DLAB
Это поможет повысить рейтинг сайта в поисковой выдаче, на порядок увеличить посещаемость своего сайта, привлечь новых клиентов в бизнес и предоставит много других преимуществ перед конкурентами.